Nieuwsoverzicht

  • 1 april 2020

Webinar "PADLET" door scholengroep SCOOP

De scholengroep organiseert voor de leerkrachten allemaal webinars rond leuke digitale tools. Vandaag stond Padlet op het programma. Onze leerkrachten waren erbij.
  • 2 april 2020

Webinar "FLIPGRID" door scholengroep SCOOP

De scholengroep SCOOP organiseert webinars over leuke digitale tools die het afstandsonderwijs gemakkelijker en leuker maken voor de leerkrachten en leerlingen.
  • 17 maart 2020

Leerlingen volgen les via Smartschool Live

Met de nieuwe tool van Smartschool kunnen leerlingen van thuis uit een les volgen. De leerkracht kan zijn oefeningen erin plaatsen en via webcam aan de leerlingen uitgeven. De leerlingen kunnen zelf ook hun micro en webcam aanzetten met toelating van de leerkracht en zo in interactie treden.
  • 2 april 2020

Webinar "QUIZLET" door scholengroep SCOOP

De scholengroep SCOOP organiseert allemaal leuke webinars voor de leerkrachten met leuke digitale tools die het afstandsonderwijs gemakkelijker en leuker maken voor de leerkrachten en leerlingen. 
  • 17 maart 2020

Kleuterjuffen vertellen vanop afstand prentenboeken aan de kleuters

Onze kleuters krijgen nog dagelijks een prentenboek voorgelezen door hun juf. Niet in de klas maar via een filmpje op smartschool. Ook proberen enkele juffen via smartschool Live prentenboeken voor te lezen aan hun klas. Via webcam en microfoon kunnen ze dan over het boekje praten.